Rätt fokus i styrelsearbetet hos StyrelseAkademien

Jag har några gånger fått frågan om jag vill låna min kompetens inom digital kommunikation, marknadsföring och mobila tjänster till en styrelse men har alltid tvekat eftersom jag inte riktigt visste vad det innebär att vara styrelseledamot eller ingå i en advisory board för ett start up.

Glöm inte att prenumerera på Konstantins B2B-nyheter via mail!

Men nu har jag gått StyrelseAkademiens utbildning Rätt fokus i styrelsearbetet för små och medelstora företag. Kompetenta Ove Liljedahl höll i tvådagars utbildningen i Stockholm med 17 deltagare från olika branscher.

Mest intressant var interaktionen mellan ägare, styrelse och ledningen om företagets strategi, tex när det ska digitaliseras. Mjuka värden som etik, integritet och kommunikativ förmåga verkar spela lika stor roll som lagar, regler och koder.

Deltagare i utbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet (bild: Ove Liljedahl)
Deltagare i utbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet (bild: Ove Liljedahl)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s